U9 félévértékelés

2024-01-10 | Foci

Az U9-es csapatunk elmúlt félévét a csapat edzője, Petike Áron így látta:
„Nagy utat járt be csapatunk az őszi szezonban. Egyre koncentráltabb és fegyelmezettebb edzésmunkának köszönhetően nemcsak a labdához való viszonyuk változott meg a srácoknak (ami cselezésben, passz- és rugótechnikában nyilvánult meg), hanem a meccseken mutatott játékuk képe is jelentősen megváltozott, hatalmasat fejlődött.
Öröm volt nézni az idén rendezett utolsó Bozsik Tornán nyújtott teljesítményünket, ahol szinte minden meccsen erőfölényben volt csapatunk – a meccsek zömében már magabiztos győzelmekkel lehettünk gazdagabbak.
Futsalbajnokságban is kipróbálhatta magát a csapat, ahol a kezdetben szokatlan talajhoz és labdához mindenki sikeresen alkalmazkodott, s izgalmas meccseket játszhattunk a legerősebb csapatok ellen is az utolsó fordulókban.
Sok feladatunk van még, ez nem kérdés, de a srácok folyamatosan fejlődő figyelme, kitartó szeretete az edzés iránt és a háttérben lévő erős szülői támogatás (ami talán a legfontosabb eleme a munkának ebben a korban) garantálja, hogy a tavaszi szezonban még jobbak és erősebbek legyünk.”