Rólunk

Pestszentimrei SK

“A nap a tévedésé és a hibáé, hosszabb idő az eredményé és a sikeré.”

Pestszentimrei SK

Egyesületünk

Rendszeres testmozgásra ösztönözzük a gyerekeket és felnőtteket, és ezzel erősítjük a sport szerepét az életükben, miközben a legmodernebb oktatási módszerekkel készítjük fel őket a hobbi és versenysportra.

A Pestszentimrei Sport Kör (PSK) 1908-ban alakult és azóta is fontos szerepet tölt be Budapest 18. kerületének sportéletében, mozgási és kikapcsolódási lehetőséget biztosítva a sportolni vágyó felnőtteknek és fiataloknak. Jelenlegi nevén az 1992-93 szezontól szerepel a BLSZ bajnokságaiban. Egyesületünk jelenlegi szakosztályai: labdarúgás, darts, sakk, galambászat.

Székhelyünk: 1188 Budapest, Táncsics Mihály u. 53.

PSK Stratégia

Célunk

Az egyesület célja családias környezetben lehetőséget biztosítani minden sportolni vágyó gyermeknek és felnőttnek a rendszeres testmozgásra, erősítve ezzel életükben a sport szerepét, a rendszeres testmozgás iránti igényt, a futball szeretetét, továbbá korszerű képzési módszerek alkalmazásával felkészíteni gyermekeinket a hobbi illetve versenysportra.

PSK Motiváció

A mottónk

“A nap a tévedésé és a hibáé, hosszabb idő az eredményé és a sikeré.”

PSK Vízió

Jövőképünk

Egyesületünk jövőbeni célja, hogy jelenlétünket és társadalmi szerepünket tovább erősítsük és növeljük a dél-pesti régióban, lehetőséget biztosítva minél több gyermek és felnőtt számára a rendszeres sportolásra és kikapcsolódásra.

Ezen cél megvalósításához és a fejlődés fenntartásához, fontos meglévő létesítményünk folyamatos fejlesztése, ill. egy új sportlétesítmény kialakítása a kerületen belül. Az egyesület vezetése és tagjai elhivatottan dolgoznak azon, hogy a rendelkezésre álló infrastrukturális lehetőségeink tovább javuljanak, új perspektívákat nyitva a sportolóink és támogatóink számára, illetve tovább erősítve a PSK szerepét a kerületi sportéletben.

PSK Infrastruktúra

Létesítményeink

1 db élőfüves pálya (105 x 55 m)
2 db műfüves pálya (40m x 20m)
Felújított öltöző épület gondnoki irodával
Büfé, klubhelység és Darts terem

Vilmos Endre Sportcentrum
1185 Budapest, Nagybecskerek u. 32.

Táncsics Mihály Általános Iskola
1188 Budapest, Táncsics Mihály u. 53.

Csatlakozz hozzánk!

Focizz Imrén!

A Pestszentimrei SK várja azon utánpótlás-korú fiúk és lányok jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni magukat a foci izgalmas világában. További információ, jelentkezés:
Mészáros Dániel, +36 20 923 2651

Támogatók