Labdarúgás

PSK Foci

Következő meccsek

BLSZ 1. osztály

U-19

Szenvedélyünk a foci

PSK Labdarúgás Szakosztály

Labdarúgó szakosztályunkban jelenleg közel 200 focizni szerető felnőtt és utánpótláskorú játékosunk teszi próbára magát hétről hétre a különböző bajnokságokban és a korosztályos csapatok edzésein.

Felnőtt & Utánpótlás

Csapataink

 • Felnőtt (BLSZ 1. osztály)
  edző: Ikenne King Patrick George
 • Öregfiúk (BLSZ 2.osztály)
  edzők: Mészáros Gábor és Lukács Gyula
 • Oldboys (BLSZ 2.osztály)

Nagypályás utánpótlás korosztályok

 • U13 (háromnegyed pályás)
  U14 (háromnegyed pályás)
  edzők: Mészáros Dániel és Cséve Zsombor
 • U17
  edző: Berecz Zoltán
 • U19
  edzők: Petike János és Tarcali Norbert
 • U7 (Ovifoci)
  edzők: Csontos Tibor és Sági Kevin
 • U9
  edzők: Petike Áron és Tarcali Márton
 • U11
  edzők: Czene Péter és Kis Bence

Videók

PSK Csatorna

Heti program

PSK Info

Foci hírek

Bronzérmes a PSK U17

Bronzérmes a PSK U17

Bronzérmesként végzett U17-es csapatunk a BLSZ bajnokság idei kiírásában. Húsz mérkőzésből 13-at megnyerve és közel száz találatot szerezve szerezték meg a fiúk a dobogó harmadik helyét. A szezon során pályára lépő 21 játékos több mint fele U15 vagy U16-os korosztályú...

bővebben
Harcban a dobogóért a PSK U19 és U17

Harcban a dobogóért a PSK U19 és U17

A dobogóért folytatott harcban fontos mérkőzést nyert meg U19-es csapatunk az RKSK ellen. Egy szorosabb első félidőt követően, a második játékrészben sikerült felülmúlni a vendégeket, így meglett a 3 pont. Szép volt fiúk! U17-es csapatunk is harcban a dobogó második...

bővebben
Támogassa egyesületünket adója 1 százalékával!

Támogassa egyesületünket adója 1 százalékával!

Tisztelt Támogatók! Köszönjük, ha adójuk 1%-t a Pestszentimrei Sport Kör támogatására ajánlják fel, amely nagymértékben segíti az egyesület sportolóit, szakosztályait a versenyekre való felkészülésükben. Biztosíthatjuk, hogy támogatását szigorúan a sportegyesület...

bővebben

PSK Labdarúgás Szakosztály

KÉPZÉSI FILOZÓFIÁNK PILLÉREI

Valljuk, hogy gyermekeink legfontosabb célja a fociban az örömteli időtöltés és szórakozás, azaz hogy jól érezzék magukat. Amennyiben nem élvezik a pályán eltöltött időt, hamar megunják azt és más elfoglaltságot fognak keresni.

Sosem feledjük és mindig szem előtt tartjuk, hogy a futball végül is csak egy JÁTÉK. Valójában nem a győzelmek és vereségek, a begyűjtött trófeák, valamint a lőtt és kapott gólok számáról szól. Sokkal inkább a játékról amelyet gyermekeink élveznek, szeretnek és melyből mindeközben később a foci világában és az élet más területein is fontos tudást, képességeket és szokásokat tehetnek játszva magukévá.

A gyermekek a koruknak, valamint fizikális és szellemi fejlettségüknek megfelelő feladatok és gyakorlatsorok elvégzésén keresztül tapasztalják, tanulják és ismerjék meg a játék különböző elemeit. Ezen alapra építve több poszton és feladatkörben is játszatjuk őket, hogy a különböző pozíciókhoz tartozó és így a játék külön területeihez szükséges képességeket gyakorolhassák, megtanulhassák, és fejleszthessék.

Minden gyermeknek ugyanannyi gyakorló- és játékidőt biztosítunk, hogy egyenlő esélyük legyen a tanulásra és fejlődésre, a különböző játék elemek elsajátítására.

A játék elemeit és az ahhoz szükséges képességeket olyan feladatokon, gyakorlatsorokon és játékokon keresztül tanítjuk játékosainknak, ahol a lehető legtöbbször érintkezhetnek és találkozhatnak a labdával, és egymástól függetlenül a saját egyéni tempójukban fejlődhetnek.

PSK – Nevelés

Edzőink

Jelenleg 12 edző dolgozik az egyesületnél.

Egyesületünk elvárása, hogy edzőink tanulni vágyó és magukat folyamatosan képző személyiségek legyenek, illetve rendelkezzenek a filozófiánknak megfelelő pedagógiai érzékkel és a gyermekek iránti határtalan szeretettel. Szeretünk lehetőséget adni fiatal, pályakezdő edzők számára is, eleinte másodedzői szerepkörben, majd pedig mint vezetőedzők egy adott korosztályos csapatnál.

Támogatjuk felnőtt csapatunk játékosainak szerepvállalását az utánpótlás képzésünkben ezzel is erősítve a kötődést egyesületünkhöz. Fontosnak tartjuk, hogy edzőink baráti viszonyt ápoljanak egymással és közös célként dolgozzanak gyermekeink egészségéért és fejlődéséért.

Csatlakozz hozzánk!

Focizz Imrén!

A Pestszentimrei SK várja azon utánpótlás-korú fiúk és lányok jelentkezését, akik szeretnék kipróbálni magukat a foci izgalmas világában. További információ, jelentkezés:
Mészáros Dániel, +36 20 923 2651

Támogatók