U17 félévértékelés

2024-01-10 | Foci

U17-es csapatunk edzőjének, Berecz Zolinak a gondolataival össze az elmúlt félévüket:
„Megfogadtam, hogy ezúttal rövid leszek és a szezon végén írom majd le mindazt, ami a csapattal történt. Mindent, ami érinti a csapatot a szürke hétköznapoktól a mérkőzésekig. Mert sokkal többről van szó, mint csak a labdarúgásról.

Akik ismerték a csapatot és látták honnan indultunk, akik látták mindennapjaink, azoknak ezek a sorok talán nem lesznek ismeretlenek. De akik nem ismerik vagy látták, azok nem tudják mennyi kemény meló van mögöttünk, hogy mekkora változáson ment keresztül a csapat, hogy mennyire maximalista vagyok, hogyan edzünk, mennyit edzünk, mindent szabályok szerint csinálunk, hogy milyen az edzői gondolkodásom és mentalitásom, azoknak lehet, meglepetés az őszi helyezésünk. És ehhez sok-sok egyéb dolog is hozzátartozik, családi háttér, élethelyzetek aminek tükrében még szebb az elért eredmény.

A csapat 90% feletti edzéslátogatottsága szerintem mindent elmond a hozzáállásról. Célokat tűztünk ki és azok mentén haladunk. Minden sikerért, minden pontért, mindenért duplán megdolgozott a Csapat. Megérdemli,hogy a dobogó legalsó fokán teleljen! Számomra a mérkőzéseken mutatott teljesítmény adta vissza azt a sok-sok kőkemény együtt töltött munkát, nem az eredmények. Sokat fejlődtünk gondolkodás terén, taktikai érettség terén, a tudatos játék elemek terén és leginkább mentális erő terén.

Minden nehézség ellenére nagyon fegyelmezett, elhivatott, alázatos és mentálisan erős brigád, akikkel nem mindig egyszerű, de jó velük edzeni! Tartalmas és emlékezetes őszi szezon volt. Útközben új cél, új kihívás elé állítottuk önmagunkat. Kis pihenés után pedig elindulunk céljaink megvalósítása felé! Örülök, hogy az U19-es csapatban páran meg tudták mutatni magukat. Köszönöm Petike Janinak a jó együttműködést és köszönöm mindazoknak, akik végig segítették a munkánkat!

Mozgalmas nyári felkészülés és emlékezetes őszi szezon volt, de itt nem állhatunk meg! Ritkán mondok ilyet, de nagyon büszke vagyok a Csapatomra!
Mindenkinek egészségben és sikerekben gazdag új évet kívánok! Hajrá Imre!”