U13-14 félévértékelés

2024-01-10 | Foci

Az U13 és U14-es csapataink őszi félévét, edzőjük Mészáros Dániel foglalta össze az alábbiakban:
„Mindkét csapatunk egy nagyon mozgalmas időszakon van túl, rengeteg edzéssel és mérkőzéssel a háta mögött. Az edzéseken igazából egy csapatként készülünk a két külön korosztállyal, ami egy oldalról nagy szabadságot ad a gyerekek aktuális tudásának megfelelő képzés kialakítására az életkoruktól függetlenül, másrészt nagy felelősséget is jelent, hogy minden gyermek a lehető legtöbbször szembesüljőn a fejlődéséhez szükséges és tudásának megfelelő kihívásokkal és feladatokkal.

Az elején a fiatalabb, 2012-es srácoknak okozott ez némi nehézséget, de mi igyekeztünk nagyon türelmesnek lenni velük, ők pedig nagyon szorgalmasan készültek, így az őszi szezon második felére már felvették a fordulatot és nagyon szépen teljesítettek az idősebb korosztályokban is. Az idősebb játékosaink pedig jó vezéreknek megfelelően, példát mutatnak nap mint nap fiatalabb társaiknak, támogatják őket, pályán belül és kívül egyaránt.

Egyre inkább a bátor és tudatos játék jellemzi mindkét csapatot és többször is bizonyították a fiúk, hogy a kitartásuk és elszántságuk is hatalmas, hiszen több mérkőzésen is hátrányból fordítva sikerült megszerezni a győzelmet. Ami külön örömmel tölt el, hogy a foci mellett az iskolában is nagyon szorgalmasak, jól teljesítenek a srácok és ami a legfontosabb, hogy egy nagyon jó közösséget alkotnak.

Öröm velük a foci, öröm velük időt tölteni és együtt fejlődni! Köszönöm fiatal segítőmnek, Cséve Zsombinak az egész éves, alázatos munkáját és a szülők áldozatos támogatását! Már nagyon várom a januári újrakezdést. Hajrá Imre!”