U11 félévértékelés

2024-01-10 | Foci

U11-es csapatunk edzője, Czene Péter megosztotta gondolatait az elmúlt félévről.
„Szeretném azzal kezdeni, hogy megköszönjem a lehetőséget az egyesületnek, hogy megkaphattam az U11-es csapatunk vezetését, ami egyben az első lépésem is az edzősködés terén. Első Bozsik tornánkon magasra tettük a mércét magunkkal szemben, mivel 4 meccsből – 4 győzelmet arattunk. Ezek után már mindig a haladó csoportba kértük magunkat, ami a csapat fejlődése szempontjából fontos lépés volt. Itt már a korosztály erősebb csapatai ellen játszhattunk és ez többször természetesen kevesebb sikerrel is járt, de mindemellett nagyon tetszett a srácok hozzállása és igyekvése.

Látszódott ez edzéslátogatásban, edzésmunkában és természetesen a meccseken is, hogy mennyíre akarnak fejlődni és egyre jobbak lenni edzésről edzésre, tornáról tornára.
Az utolsó Futsal meccsünkön számomra is nagy öröm volt látni, ahogy ezek a tizenéves gyerekek tűzbe mennek egymásért és a végső sikerért. Nap mint nap látom a csapaton a fejlődést, és pozitív vagyok nagyon a folytatásban.

Bízom benne, hogy a 2024-es esztendő még szebb élményeket hoz a PSK U11-es csapatának. Kellemes ünnepeket és jó pihenést mindenkinek! Hajrá PSK!🔵⚪️”